Hoppa till sidans innehåll

Ridklubben


Finntorps ridklubb är en ideell förening som bildades 2005. Vår vision är att skapa ett professionellt hästcenter med ridskola för alla.

Klubben är ansluten till Svenska Ridsportförbundet (SvRF) och är därigenom knutna till Sveriges Riksidrottsförbund. Som medlem i klubben har du en olycksfallsförsäkring i Folksam. Du får också tidningen Häst & Ryttare från Svenska Ridsportförbundet.

I en vacker miljö på Finntorps Gård, strax utanför Flen, erbjuder Finntorps Ridklubb ridlektioner för såväl barn som vuxna, från nybörjare till erfarna ryttare. Vi har erfaren utbildad personal samt trevliga hästar och ponnyer. Anläggningen har såväl utebana som ridhus. Förutom ordinarie ridlektioner erbjuder vi även dagridläger, kurser, dressyr- och hoppspecial- och privatlektioner. Elever på egen häst/ponny är välkomna på alla våra lektioner.

Vi genomför även stallkurser för barn, ungdomar och föräldrar, klubbtävlingar i hoppning samt dressyr och våra elever i specialridgrupperna har möjlighet att tävla externt på våra ridskolehästar. Vi erbjuder medryttarskap på våra ridskolehästar/ponnyer.

Vi har en aktiv styrelse och år 2013 fick klubben stipendium från Stiftelsen Göteborg Horse Show. Vår ungdomssektion FRUST anordnar populära aktiviteter som till exempel spökkvällar & filmkvällar.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Frida Winnerstig, ordf i Finntorps RK, tel/sms 0708-56 15 38 

Lisa Vrang, lektioner/verksamhet, tel/sms 070-222 49 25

 

Uppdaterad: 17 JUN 2017 19:48 Skribent: J

skobes

 

ICA Kvantum Flen

 

Mera bygg

HB_LARGE_RGB

 Logotyp-ingvaldstorp-hastof

 

      

 

   

Volvo_Flen01

 

 

 rådek logga

Medical care

Untitled

HOTEL-MALMKOPING-SIGNATUR (4)

SOFIELUND

 

 

Namnlös

 

rör

agria_sakerhast_250x240

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Finntorps RK - Ridsport
Frida Winnerstig, Malma Lundby Karlslund
64296 Malmköping

Besöksadress:
Finntorps Gård
64291 Flen

Kontakt:
Tel: 0708561538
E-post: This is a mailto link

Se all info