Hoppa till sidans innehåll

Ridklubben


Finntorps ridklubb är en ideell förening som bildades 2005. Vår vision är att skapa ett professionellt hästcenter med ridskola för alla.

Klubben är ansluten till Svenska Ridsportförbundet (SvRF) och är därigenom knutna till Sveriges Riksidrottsförbund. Som medlem i klubben har du en olycksfallsförsäkring i Folksam. Du får också tidningen Häst & Ryttare från Svenska Ridsportförbundet.

I en vacker miljö på Finntorps Gård, strax utanför Flen, erbjuder Finntorps Ridklubb ridlektioner för såväl barn som vuxna, från nybörjare till erfarna ryttare. Vi har erfaren utbildad personal samt trevliga hästar och ponnyer. Anläggningen har såväl utebana som ridhus. Förutom ordinarie ridlektioner erbjuder vi även dagridläger, kurser, dressyr- och hoppspecial- och privatlektioner. 

Vi genomför även stallkurser för barn, ungdomar och föräldrar, klubbtävlingar i hoppning samt dressyr. Vi erbjuder medryttarskap på våra ridskolehästar/ponnyer.

Vi har en aktiv styrelse och år 2013 fick klubben stipendium från Stiftelsen Göteborg Horse Show. Vår ungdomssektion FRUST anordnar populära aktiviteter som till exempel spökkvällar & filmkvällar.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Gabriella Ahlberg Koch, ordf i Finntorps RK, tel/sms 070-3357705

Anne Ström, lektioner/verksamhet, tel/sms 070-7712191 

Uppdaterad: 26 MAR 2022 14:07 Skribent: J

  skobes

ICA Kvantum Flen Mera bygg

'HB_LARGE_RGB 

 
 

 

 

  

 

 rådek loggaMedical care

Untitled HOTEL-MALMKOPING-SIGNATUR (4)

SOFIELUND  

  

 

agria_sakerhast_250x240

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Finntorps RK - Ridsport
Gabriella Ahlberg Koch, Parkgatan 26
64161 Valla

Besöksadress:
Finntorps Gård
64291 Flen

Kontakt:
Tel: 0703357705
E-post: gabriellak665@gmail....

Se all info